Synergy-ravintolisät

Synergy World Widen tuotteet ovat maailman korkealaatuisimpia ravintolisiä, sillä yritys ohjaa itse alusta loppuun omia tuotekehitys-, valmistus- ja testausprosessejaan. Synergy WorldWiden omistaa 1972 perustettu menestyksekäs julkisesti noteerattu osakeyhtiö Nature's Sunshine Products, joka on palkittu parhaana luontaistuotteiden valmistajana ja GMP sertifioitu. Synergyn tutkimus-ja tuotekehitysosaston lääkäreillä, biologeilla, proviisoreilla ja tutkijoilla on kymmenien vuosien kokemus ravinnelisien tuotannosta. Synergyn voima perustuu tuotteiden laatuun, puhtauteen ja ainutlaatuisuuteen.

ProArgi9+

ProArgi9+ - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

ProArgi-9+ sisältää L-arginiinia, L-sitruliinia sekä C-, D-, K- sekä B6- ja B12-vitamiineja. C- ja B-vitamiinit tukevat hermoston ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä torjuvat fyysistä väsymystä ja uupumusta. D-vitamiini puolestaan säätelee veren kalsiumtasapainoa, edistää fosforin imeytymistä ja ylläpitää lihasten normaalia toimintaa. K-vitamiini vaikuttaa terveyteen monella tavoin hyödyllisesti. Se on erityisesti luuston terveyteen ja normaaliin veren hyytymiseen vaikuttava vitamiini.

SLMsmart

SLMsmart - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

SLMsmart-ateria sisältää kolmea proteiininlähdettä: heraa, soijaa ja kaseiinia. Proteiinit edistävät lihasmassan kasvua ja helpottavat lihasmassan säilyttämistä. Yhdessä nämä tehokkaat ainesosat jättävät kehon kylläiseksi ja valmistavat sen päivän askareisiin.  SLMsmart-aterian terveelliset hiilihydraatit on kehitetty tehostamaan aineenvaihduntaa ja antamaan riittävästi energiaa päivän tarpeisiin. Maltodekstriini, rypsiöljy ja auringonkukkaöljy auttavat ylläpitämään energiataso, pysymään kylläisenä ja saavuttamaan ihannepainon. SLMsmart-ateriassa on samoja tärkeitä ravinteita kuin tasapainoisessa ateriassakin, kuten kalsiumia, rautaa, kaliumia ja B-vitamiineja. Siksi se on tehokas vaihtoehto tavalliselle aamiaiselle, lounaalle tai päivälliselle.

e9

e9 - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Voita väsymys luonnonmukaisen energiajuoman e9:n avulla. Tuote sisältää l-arginiini, yerba mate-lehtiuutetta, B12-vitamiinia, pantoteenihappoa, guaranan siemenuutetta ja vihreän teen lehtiuutetta, jotka ovat molemmat luonnollisia kofeiini lähteitä, sekä lukuisia muita korkealaatuisia ainesosia, jotka takaavat, että puhtia riittää kaikkiin elämän haasteisiin. Valmiste sopii terveelliseen elämäntapaan, sillä se on vähäkalorinen tuote, joka tuo pitkävaikutteista terveellistä energiaa, vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää normaalia energiatuotannon aineenvaihduntaa, ylläpitää normaalia henkistä ja psyykkistä toimintakykyä ja tukee kehon luonnollista energiantuotantoa.

Mistify

Mistify - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Mistify on nestemäinen ravintolisä, joka sisältää B6-vitamiinia, acai-marjoja ja uutettua vihreää teetä. Hyvänmakuinen Mistify koostuu herkullisesta hedelmä- ja marjauutteiden ja -tiivisteiden yhdistelmästä:  se sisältää mm. viinirypäle-, mustikka-, vadelma-, karpalo-, goji- ja granaattiomenauutetta. Tutkimukset osoittavat Mistifyn sisältämän B6- vitamiinin ylläpitävän. henkistä vireyttä, veren punasolujen muodostumista ja veren homokysteiinipitoisuutta. Tuotteen antioksidanttitason on testattu olevan yksi kaikkein korkeimmista maailmassa.

PhytoLife

PhytoLife - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Mulperipuun lehdistä ja alfalfasta valmistettu PhytoLife on rikas klorofylliinin (klorofylliinikuparikompleksi) ja piparminttuöljyn yhdistelmä. PhytoLifen sisältämä piparminttuöljy tukee ruuansulatuselimistön toimintaa. Se muuttaa tavallisen veden hyvänmakuiseksi juomaksi, jota voi nauttia milloin vain.  PhytoLife tuo keholle runsaasti viherainesta ja muuttaa kehoa emäksisemmäksi. Tuotteen raikas maku ja nestemäisyys tekevät siitä erinomaisen ravintolisän ja monipuolisen ruokavalion täydentäjän.