Kripa - meikit

Kripa meikit - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Kripa-tuotteet on kehitetty puhtaimmista ja toimivimmista luonnon raaka-aineista, luonnollisuusprosentti on jopa 99 %. Koostumuksista on jätetty pois kyseenalaiset kemikaalit ja korvattu ne ihoystävällisillä vaihtoehdoilla, jotka takaavat mikrobiologisen puhtauden ja maksimaalisen ihoystävällisyyden. Tuotteet on kehitetty ja tasapainotettu minimoimaan allergisia reaktioita. Näin ollen ne sopivat myös herkimmille ihotyypeille ja silmille.

Kripa-tuotteet ovat erittäin hoitavia ja ihovaurioita korjaavia. Lisäksi ne ovat erittäin kosteuttavia ja erinomaisia antioksidantteja. Anti-ageing vaikutuksen huomaa heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Meikistä tulee kauneutesi paras liittolainen. Sarjan ulkoasu on erittäin hienostunut, minimalistisen tyylikäs ja ylellinen. Uudelleen täytettävät paletit antavat täyden vapauden valita itselle mieluisia väriyhdistelmiä, mutta ovat myös erittäin ekologista ja ekonomista. Kripa-tuotteet eivät sisällä: petrolaatteja, silikoneja, parabeeneja, hajusteita, nanomateriaaleja, synteettisiä aromi- tai väriaineita, parafiinejä, alkoholia, tea-yhdisteitä, synteettisiä kalvonmuodostajia tai mineraaliöljyjä.

SILMÄMEIKKITUOTTEET

Silmämeikkituotteet - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Luomivärit on valmistettu 99 %:sti luonnon raaka-aineista. Ne ovat pitkäkestoisia, hienostuneita ja värisävyjä voi vaivattomasti yhdistellä keskenään. Erittäin hienojakoisen ja pigmenttikylläisen koostumuksensa ansiosta helppo käyttää ja häivyttää. Saatavana on 20 sävyä, jotka myydään yksittäisinä nappeina täytteeksi Mono- tai Trio-paletteihin.

Säänkestävässä silmämeikkikynässä on 84 % luonnon raaka-aineita. Pehmeä koostumus ja intensiiviset väripigmentit korostavat silmiä tarkasti, peittävästi ja pitkään. Saatavana 4 sävyä. Pehmeä, voidemainen ripsiväri on 97 %:sti luonnon raaka-aineista. Ripsiväri kestää hyvin ja siihen on lisätty luonnollisia ainesosia, jotka antavat joustavuutta, pituutta ja tarkkaa erottelevuutta ripsille. Saatavana 1 sävy.

PRESCIOUS ACCENT EYESHADOW –luomivärit sävyt 1 - 20 11,00 €
SOFT MATTE EYESHADOW –luomivärit sävyt 101 - 106 16,00 €
Mono-luomiväripaletti yhdelle luomivärille 8,00 €
Trio-luomiväripaletti kolmelle luomivärille 12,00 €
FINE KHOL EYELINER – silmänrajauskynät (musta, ruskea, vihreä, sininen, yön sininen) 16,00 €
PURE INTENSITY MASCARA – ripsiväri musta 21,00 €


HUULIKIILLOT JA RAJAUSKYNÄT

Huulikiillot ja Rajauskynät - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Pehmeät huulikiillot sisältävät 91 % luonnon raaka-aineita. Ne viimeistelevät huulet miellyttäviksi antaen niille runsaasti väriä ja kiiltoa. Innovatiivinen sekoite oliiviöljystä ja macadamiasta oikeassa suhteessa hoitaa ja vahvistaa huulia. Saatavana 4 sävyä.

Huultenrajauskynä on 85 %:sti luonnon raaka-aineista (85 %). Pehmeä ja runsaspigmenttinen kynä rajaa huulet tarkasti ja kestävästi ja takaa intensiivisyyden ja peittävyyden. Saatavana 5 sävyä.

VOLUME INTENSE LIP GLOSS – huulikiillot sävyt 1-5 21€
VIBRANT COLOR LIPSTICK - huulipunat sävyt 1-5 25€
FINE CONTOUR LIPLINER – huultenrajauskynät sävyt 1-5 16€