BCL SPA -tuotteet 

BCL SPA - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Tehokkaat, sertifioidut BCL SPA -tuotteet ovat luonnonmukaisesti ja tieteellisesti valmistettuja, ja tarjoavat korkeaa laatua käsien, jalkojen ja vartalon hoidossa. Sarja yhdistää Marokon Argan-öljyn luonnon puhtaimpiin, bio-aktiivisiin ainesosiin, luoden näin uuden suunnan ihosi hyvinvointiin. Tehokkaat, luonnolliset antioksidantit, ravitsevat voiteet, hienoimmat yrtit ja hedelmäuutteet tekevät BCL SPA:sta puhtaasti orgaanisen, ainutlaatuisen kokemuksen. Tuotteet syväkosteuttavat ja nuorentavat ihoa, sekä suojaavat auringolta ja ikääntymisprosessin vaikutuksilta.

GEELIVOITEET JA VOITEET

Geelivoiteet ja Voiteet - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Helposti levittyvät kevyet geelivoiteet tai hieman täyteläisemmät voiteet kuivuvat alle kahdessa minuutissa, kosteuttaen ihoasi kahdenkymmenen neljän tunnin ajan. Voit valita ihosi tarpeen mukaan neljästä eri geelivoiteesta ja kuudesta ja eri voiteesta sinulle sopivan.

SITRUUNARUOHO & VIHREÄ TEE: Puhdistava ja antioksidanttinen sitruunaruoho säätelee ihon talin eritystä ja supistaa ihohuokosia. Vihreä tee neutralisoi vapaita radikaaleja ja hoitaa auringon iholle aiheuttamia vahinkoja.

LAVENTELI & MINTTU: Rauhoittava ja kosteuttava laventeli vähentää stressiä ja kireyttä.

HUNAJA, MAITO & VALKOSUKLAA: Maito ja hunaja toimivat yhdessä ravintoaine-rikkaana kosteudensäilyttäjänä edistäen kosteuden imeytymistä ihoon. Valkoinen suklaa on antioksidantti-rikas ainesosa, joka taistelee vapaita radikaaleja, auringon haitallisia vaikutuksia sekä ympäristömyrkkyjä vastaan.

MANDARIINI & MANGO: Mandariini toimii luonnon omana antiseptisena aineena. Samalla se elvyttää solujen toimintoja ja parantaa ihon rakennetta. Mangon hedelmäuute kosteuttaa ihoa syvältä sekä ravitsee ihoa.

WHITE RADIANCE: Syvähoitava ja valkaiseva voide auttaa häivyttämään epätasaista sävyä ja kirkastamaan ihoa. Voiden antaa hyvän suojan UVA/UVB – säteitä, saasteita ja vapaita radikaaleja vastaan.

VIHERMINTTU & VANILJA: Viherminttu edistää pintaverenkiertoa, puhdistaa ja poistaa epäpuhtauksia sekä supistaa ihohuokosia. Vanilja hellii ja tasapainottaa ihoa sekä neutralisoi vapaita radikaaleja.

355ml Sitruunaruoho & vihreä tee -geelivoide 23€
237ml Sitruunaruoho & vihreä tee -voide 24€
355ml Laventeli + minttu -geelivoide 23€
237ml Laventeli + minttu -voide 24€
355ml Hunaja, maito & valkosuklaa -geelivoide 23€
237ml Hunaja, maito & valkosuklaa -voide 24€
355ml Mandariini & mango -geelivoide 23€
237ml Mandariini & mango -voide 24€
473ml White radiance valkaiseva voide 57€
473ml Viherminttu + vanilja -voide 50€


SOKERIKUORINNAT

Sokerikuorinnat - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Ylelliset ja hellät sokerikuorinnat käsille, jaloille ja vartalolle kuorivat kuolleen ihosolukon pois tehden ihosta pehmeämmän, sileämmän ja kirkkaamman. Valitse kuudesta eri vaihtoehdosta mieleisesi kuorinta.

227g Sitruunaruoho & vihreä tee -sokerikuorinta 32€
227g Laventeli + minttu -sokerikuorinta 32€
227g Hunaja, maito & valkosuklaa -sokerikuorinta 32€
227g Mandariini & mango -sokerikuorinta 32€
454g White radiance -valkaiseva sokerikuorinta 62€
454g Viherminttu + vanilja -sokerikuorinta 46€