Muut palvelut

Käsihoidot

KLASSINEN KÄSIHOITO / 60€
Hoidon kesto 1h

Klassinen käsihoito - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Hoito sisältää käsien kylvetyksen, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen, lakkauksen sekä rentouttavan hieronnan, kynsinauhavoiteen ja käsivoiteen.

SPA-KÄSIHOITO / 70€
Hoidon kesto 1h
Hoito sisältää käsien kylvetyksen, kuorinnan, naamion, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen sekä rentouttavan hieronnan, kynsinauhavoiteen ja käsivoiteen.

YLELLINEN KÄSIHOITO / 80€
Hoidon kesto 1,5h
Hoito sisältää käsien kylvetyksen, kuorinnan, naamion, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen, lakkauksen sekä rentouttavan hieronnan, kynsinauhavoiteen ja käsivoiteen.

Jalkahoidot

KLASSINEN JALKAHOITO / 70€
Hoidon kesto 1,5-2h
Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen, lakkauksen sekä rentouttavan hieronnan ja jalkavoiteen.

SPA-JALKAHOITO / 70€
Hoidon kesto 1h 15min
Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, jalkanaamion, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen sekä rentouttavan hieronnan ja jalkavoiteen.

YLELLINEN JALKAHOITO / 90€
Hoidon kesto 2h15min

Ylellinen jalkahoito - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kuorinnan, naamion, kynsinauhojen ja kynsien siistimisen, lakkauksen sekä rentouttavan hieronnan ja jalkavoiteen.

Vartalo- ja lymfahoidot

SOTHYS-VARTALOHOIDOT

Sothys-vartalohoidot - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Litteä vatsa, kiinteät reidet, sileä, kiinteä ja kimmoisa iho. Kaikki naiset haaveilevat unelmavartalosta, mutta kuinka päästä eroon selluliitista, roikkuvista vatsamakkaroista tai venymäjäljistä? Ratkaisuna erilaisiin vartalo-ongelmiin, Sothys tarjoaa yksilöidyn hoikentavan ja kiinteyttävän vartalohoito-ohjelman. Hoito-ohjelmassa yhdistyvät Sothys tiedetutkimuksen viimeisin tieto-taito sekä kosmetologin ammattitaito, joiden ansiosta vartalosi kiinteytyy ja selluliitti kaikkoaa todistetusti.

HOIKENTAVA SELLULIITTIHOITO / 105
Hoidon kesto n. 1,5h

Hoidon alussa tehdään vartaloanalyysi, jonka perusteella määritetään asiakkaan vartalon ongelma-alueet ja selluliittityyppi/ -tyypit. Analyysin perusteella hoito yksilöidään asiakkaan tarpeisiin ja valitaan oikeat seerumit kullekin selluliittityypille. Hoitotuloksia saa tehostettua hoikentavilla selluliittihoito-kotihoitoitotuotteilla.

KIINTEYTTÄVÄ VARTALOHOITO / 105€
Hoidon kesto n. 1,5h

Täsmähoito kiinteytystä kaipaaville alueille tai elastisuuttaan menettäneen vartalon hoitoon, esim. runsaan painonpudotuksen tai raskauden jälkeen. Hoitotuloksia saa tehostettua kiinteyttävillä kotihoitoitotuotteilla.

VARTALOLYMFA / 70-90€
Hoidon kesto 1 – 1,5h

Lymfahoito poistaa turvotusta, rentouttaa, lievittää kipuja ja voimistaa elimistön puolustusmekanismeja. Hoidossa autetaan pehmeästi käsillä pumpaten kehon imunesteen kiertoa ja estetään turvotusten muodostumista. Lymfa aktivoi parasympaattista hermostoa, rauhoittaa ja nopeuttaa immunologista toimintaa.

KASVOLYMFA / 65€
Hoidon kesto 1 h

Lymfahoito kasvojen alueelle kiinteyttää kasvojen ihoa ja poistaa turvotusta sekä kasvoista että luomista.

Muut palvelut

EHOSTUS

Kulmakarvojen muotoilu 15min / 25€
Kulmakarvojen muotoilu ja värjäys 30min / 30€
Ripsien ja kulmakarvojen värjäys ja muotoilu 45min / 40€
Kevyt päivämeikki 45min -1h / 55€
Juhlameikki n.1h / 70€
Häämeikki (sisältää koemeikin) 1,5h / 90€

Ehostus - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

DEPILEVE - DEPILOINTI
Depileve on tehokas, luotettava ja ihoa hoitava tapa poistaa karvat miltä ihoalueelta tahansa. Depileve on maailman suurin vahavalmistaja ja vahat on valmistettu turvallisesti EU:ssa. Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta Delipeven tuotteissa yhdistyy hoitomukavuus ja tehokkuus. Laadukkaat kotihoitotuotteet parantavat entisestään karvanpoiston tuloksia. Lämminvahaus on nopea karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan juurineen. Karva-alueelle levitetään karvanpoistovaha, johon ihokarvat tarttuvat. Tulos kestää karvankasvusta ja ihoalueesta riippuen noin 4-5 viikkoa.

KASVOT (kokonaan) 60€ / (huulet, leuka) 45€
1 ALUE (kainalot, käsivarret, sääret, reidet, bikiniraja) / 45€
2 ALUETTA (kainalot, käsivarret, sääret, reidet, bikiniraja) / 70€
3 ALUETTA (kainalot, käsivarret, sääret, reidet, bikiniraja) / 90€

Hampaiden valkaisu

Toothfairy – hampaiden valkaisu on nopea, helppo ja turvallinen tapa kirkastaa hampaat ja jättää itsestään entistä huolitellumpi ensivaikutelma. Ennen valkaisuun tulemista kannattaa käydä hammaskiven poistossa ja tarkastuksessa suuhygienistillä tai hammaslääkärillä, mikäli edellisestä käynnistä on ehtinyt vierähtää pitkä aika.  Näin valkaisun lopputuloksesta saadaan mahdollisimman hyvä.

Hoito kestää tunnin, jonka ajan asiakas saa istua mukavassa hoitotuolissa. Ennen valkaisua tarkistetaan hampaiden tämän hetkinen väri. Sen jälkeen suuhun asetellaan muotti, johon valkaisugeeli on levitetty. Led-valo suunnataan valaisemaan hampaita 15 minuutin ajaksi, jonka jälkeen muotti poistetaan ja asiakas käy huuhtelemassa hampaat vedellä. Huuhtelun jälkeen 15 min valkaisujakso toistetaan vielä kaksi kertaa led-valolla.

Vaalenemistuloksen pysyvyys on riippuvainen monesta eri tekijästä. Vaikuttavia tekijöitä ovat mm. ikä, suun hoitotottumukset, hammaskiven väri sekä elintavat. Hyvät kotihoitovälineet ja tunnollinen kotihoito ovat ensiarvoisen tärkeitä. Kohtuullinen värjäävien tuotteiden käyttö pidentää valkaisun pysyvyyttä.

Valkaisun jälkeen olisi hyvä olla syömättä tunnin ajan ja välttää seuraavan 24 tunnin ajan värjääviä ruoka-aineita kuten kahvi, tee, kaakao, cola-juomat, tomaatti, ketsuppi, paprika, punajuuri, mansikka, mustikka, sitrushedelmät, punaviini, tupakka, nuuska ja värilliset suuvedet. Mikäli hampaissa esiintyy vihlontaa valkaisun jälkeen, kannattaa kokeilla vihlontaa lievittävää Sensodyne-hammastahnaa.

Hampaiden valkaisu - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

HAMPAIDEN VALKAISU 160€ / 1h
Tunnin kestävä tehokas, täysin turvallinen ja kivuton hampaidenvalkaisu.

HAMPAIDEN VALKAISU &SWAROWSKI-KRISTALLI 180€ / 1h15min
Tunnin kestävä tehokas, täysin turvallinen ja kivuton hampaidenvalkaisu sekä Swarovski-kristalli yhteen hampaaseen. Kristallin pysyvyys 1kk-1vuosi.

SWAROWSKI-KRISTALLI 30€ / 15min
Swarovski-kristalli yhteen hampaaseen. Kristallin pysyvyys 1kk-1vuosi.

Kynsien kestolakkaus

ARTISTIC KESTOLAKKAUS

Artistic Colour Gloss geelilakalla saa upean värin ja ultrakiiltävän pinnan, joka kestää jopa 3 viikkoa kynnellä. Sadat erilaiset vaihtoehdot ja värit mahdollistavat persoonalliset ja yksilölliset kynnet, jotka näyttävät upeilta ja kestävät huomattavasti pidempään kuin tavallinen kynsilakka.

ARTISTIC KESTOLAKKAUS 25€ (pelkkä lakkaus)
ARTISTIC KESTOLAKKAUS 40€ (kynsien muotoilu)
KESTOLAKKAUKSEN POISTO 15€