Kasvohoidot

Kauneushoitola Kastehelmessä jokainen kasvohoito räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan ihotyypin ja sen hetkisen tarpeen mukaan parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Kaikki hoidot tehdään ylellisillä Sothys-tuotteilla. Ylellisten Sothys-tuotteiden ja rentouttavan hieronnan lisäksi kaikkiin KAHDEN TUNNIN KASVOHOITOIHIN sisältyy ultraäänihoito ja/tai mikrovirtahoito sekä tarpeen mukaan laserhoito ja mekaaninen ihon puhdistus, jotka tehostavat hoidon ja hoitotuotteiden vaikutuksia. YHDEN TUNNIN KASVOHOIDOT eivät sisällä mekaanista puhdistusta, hierontaa ja naamiota.

Kaikkiin kasvohoitoihin on mahdollista yhdistää neulaton mesoterapiahoito, RF radiofrekvenssihoito, silmänympärysihon hoito, ovaalihoito, kasvokarvoituksen sokerointi/depilointi, kulmien muotoilu ja kulmien sekä ripsien värjäys tai vaikka ne kaikki. Huomioithan aikavarausta tehdessäsi lisähoitojen vaatiman ajan.

Kahden tunnin kasvohoidot

TEHOKUORINTAHOITO Peeling resurfacant™ / 115 €
hoidon kesto n. 2h

Tehokuorintahoito - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Tehokuorinta perustuu kahteen kuorintamenetelmään. Kemiallinen kuorinta poistaa kuollutta solukkoa ja stimuloi uusien solujen syntymistä. Mikrohiontamainen mekaaninen kuorinta poistaa mekaanisesti kuollutta ihosolukkoa sekä kuona-aineita. Jo yhden hoidon jälkeen iho on kirkkaampi ja tasaisempi. Sopii hyvin stressaantuneelle ja huonosti toimivalle iholle sekä erityisesti ensimmäiseksi hoidoksi tehostamaan erikoishoitojen vaikutusta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, paitsi herkälle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.

RASVAISEN IHON HOITO Soin professionel correcteur™ / 115€
hoidon kesto n. 2h 
Monivaikutteinen hoito rasvaiselle ongelmaiholle poistaa epäpuhtauksia ja kuorii ihon terveeksi salisyylihapon avulla. Tuloksena on puhdas ja kirkas iho, joka tuntuu raikkaalta ja terveeltä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.

HERKÄN IHON HOITO lÉau Thermale Spa™ / 115€
Hoidon kesto n. 2h
Kosteuttava, ihon omaa puolustuskykyä tasapainottava hoito antaa uutta energiaa ja pehmeyttä sekä rauhoittaa herkkää tai tilapäisesti herkistynyttä ihoa. Kasvohoitotuotteet ja hoitolinjan kotihoitotuotteet ovat vähämineraalisia, tuoksuttomia, väriaineettomia sekä hypoallergeenisia ja niiden pH arvo on sama kuin iholla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.  

KAUSIHOITO Kevät-kesä / Syksy-talvi™ / 115 €
hoidon kesto n. 2h

Kausihoito - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Keväisin ja syksyisin vaihtuvan hemmottelevan kasvohoidon vaikuttavat aineet ottavat huomioon ihon tarpeet eri vuodenaikoina. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, pohjanaamion, erikoisnaamion ja tehoaineen sekä loppuvoiteen. Hoidon erityispiirre ovat hoidossa käytettävät kausittain vaihtuvat ihanan hedelmäiseltä tuoksuvat hoitotuotteet.

COUPEROSA-IHON HOITO Clatré & confort™ / 115€
Hoidon kesto n. 2h
Iho rauhoittava, kosteuttava ja kapillaarisuonia vahvistava hoito rauhoittaa ja hoitaa ihon punoitusta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hienovaraisen kuorinnan, laitehoidon, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.

PIGEMNTOITUNEEN IHON HOITO [W.]™ / 115€
Hoidon kesto n. 2h
Pigmentoituneen ihon kasvohoito kirkastaa ihoa tehokkaasti ja vaalentaa liikapigmenttiä. Hoidossa käytettävät tuotteet vaalentavat tehokkaasti pigmenttiä. Tehokkain apu pigmenttiongelmiin saadaan 3-6 kerran sarjahoidolla 1 hoito/viikko. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.

MIESTEN KASVOHOITO / Sothys Homme™ / 115 €
hoidon kesto n. 2h

Miesten kasvohoito - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Virkistävä miesten kasvohoito rentouttaa hartiat, puhdistaa ihon ja antaa kasvoille uutta elinvoimaa. Kasvohoito sopii kaikenikäisille miehille, sillä hoitotulosta voidaan yksilöidä asiakkaan ihon tarpeiden mukaan eri tehoaineilla ja naamioilla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen.

Kahden tunnin erikoiskasvohoidot

KOSTEUTTAVA ERIKOISHOITO Hydra3Ha™ Hyaluronihappo / 130€
Hoidon kesto n. 2h
Hyvin kosteutettu iho on silminnähden nuorekkaampi. Hyrda-kasvohoidon patentoitu ainutlaatuinen aktiiviaine Boletus 1055 yhdessä suuri- ja pienimolekyylisen hyaluronihapon kanssa palauttavat iholle kosteuden välittömästi, aktivoiden uudelleen ihon omat kosteutusmekanismit ja uudistavat epidermiksen pitkävaikutteisesti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, pohjanaamion, erikoisnaamion sekä seerumin ja loppuvoiteen.

ENERGISOIVA ERIKOISHOITO Eleutherocoque™ / 130€
Hoidon kesto n. 2h

Energisoiva erikoishoito - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Siperian ginsengiä sisältävään Eleutherocoque-erikoishoitoon kuuluu ainutlaatuinen hierontatekniikka. Hoito kirkastaa ihoa, aktivoi soluenergian tuotantoa ja tuo esiin sen luontaisen nuorekkuuden. Se sopii hyvin kaiken ikäisille ja tyyppisille ihoille kaikkina vuodenaikoina. Koska hoito tuo iholle elinvoimaa, se erinomainen aloitushoito kosteuttavien tai ikääntyvän ihon sarjahoitojen alkuun. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, pohjanaamion, erikoisnaamion sekä seerumin ja loppuvoiteen.

KIINTEYTTÄVÄ ERIKOISHOITO βP3. TRI-COMPLEX™ / 130€
Hoidon kesto n. 2h
Henkilökohtaisesti räätälöitävä kiinteyttävä erikoiskasvohoito perustuu kosmetologin tekemään ammattianalyysiin ja sen tuloksena määritetyn ihon todellisen ikääntymisen asteen mukaiseen yksilöityyn hoitoratkaisuun. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tuplakuorinnan, laitehoidon, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, pohjanaamion, erikoisnaamion sekä seerumin ja loppuvoiteen.

JUONTEITA HÄIVYTTÄVÄ ERIKOISHOITO Kokonaisvaltainen Anti-ageing / 180€
Hoidon kesto n. 2h
Ikääntymisen merkkejä voimakkaasti korjaava ja häivyttävä hoito yhdistää kiinteyttävän kollageenihoidon, silmänympäryshoidon ja ovaalihoidon sekä tehokkaan mikrovirtalaitteen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon, hieronnan, pohjanaamion, erikoisnaamion sekä seerumin ja loppuvoiteen.

LUKSUS ERIKOISHOITO Secrets De Sothys® / 195€
Hoidon kesto n. 2h

Luksus erikoishoito - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

Aisteja hivelevä hemmottelukokemus yhdistettynä ennennäkemättömän tehokkaaseen kiinteyttävään hoitotulokseen. Hoito silottaa juonteita, supistaa huokosia, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa ja nuorentaa koko olemusta. Hoito sisältää ylellisen alkupuhdistuksen, luksuskuorinnan, laitehoidon, tehoseerumin, hieronnan, pohjanaamion, erikoisnaamion sekä ylellisen La Créme128 loppuvoiteen.

Yhden tunnin kasvohoidot

NEULATON MESOTERAPIA / 85€
Hoidon kesto n. 1h
Nuorentava neulaton mesoterapiahoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito tekee tekee solukalvot läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan syvälle ihoon ja kudoksiin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Hoitoon kuuluu syväkiinteyttävä terapeuttinen ultraäänihoito/LED-väriterapia, jolla kohotetaan ja kiinteytetään ihoa, supistetaan huokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa. Hoito viimeistellään CRYO/LED-väriterapialla, joka mahdollistaa hoidon pitkäaikaisen vaikutuksen. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon ja loppuvoiteen.

RF - RADIOFREKVENSSIHOITO / 70€ / 90€ / 110€
Hoidon kesto n. 30min / 45min / 1h
Nuorentava RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Samalla hoito kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys. RF-hoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon ja loppuvoiteen.

KASVOJEN MIKROVIRTAHOITO / 85€

Hoidon kesto n. 1h
Mikrovirta on erinomainen hoito ikääntyneelle iholle, koska se kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti lisäten verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa. Hoito koostuu kolmesta vaiheesta: syväpuhdistavasta lymfasta, kiinteyttävästä osiosta ja imeyttävästä lymfasta. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon ja loppuvoiteen.

KASVOJEN ULTRAÄÄNIHOITO / 85€
Hoidon kesto n. 1h
Ultraääni syväpuhdistaa, desinfioi ja kuorii ihoa, poistaa mustapäitä ja talia sekä hoitaa aknea ja näppylöitä, jolloin ihon väri normalisoituu ja kirkastuu. Ultraäänihoito vähentää maksaläiskiä, lisää aineenvaihduntaa ja tätä kautta kiinteyttää, kohottaa ja stimuloi ihoa sekä poistaa ryppyjä ja juonteita. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon ja loppuvoiteen.

KASVOJEN LASERHOITO / 85€
Hoidon kesto n. 1h
Laserhoito uudistaa ihoa ja korjaa värimuutoksia. Laserhoidon avulla voidaan hoitaa couperosan ja kasvojen pintaverisuonia, aurinkovaurioita ja maksaläiskiä sekä aknea ja ruusufinnejä. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitehoidon ja loppuvoiteen.

IHON MEKAANINEN PUHDISTUS / 85€
Hoidon kesto n. 1h
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, ultraäänihoidon ja loppuvoiteen.

Ilman laitetta tehtävät hoidot

KLASSINEN KASVOHOITO / 100€ - 110€
Hoidon kesto n. 1h 15min – 1h 30min
Ihotyypistä riippumatta on tärkeää hoitaa, suojata ja ylläpitää ihoa. Oman ihon tarpeita vastaava säännöllinen hoito on kauniin ihon salaisuus. Peruskasvohoito mukautetaan asiakkaan ihotyypin tarpeiden mukaan, ja kaikki tuotteet valitaan asiakaskohtaisesti. Tähän hoitoon ei sisälly laitteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen. Hoidon kesto ja hinta määräytyvät ihon mekaaniseen puhdistukseen tarvittavasta ajasta.

VIRKISTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITO / 65€
Hoidon kesto n. 45 min
Silmänympärysiholle suunniteltu, silmälääkärien valvonnassa testattu hoito tasoittaa pintaryppyjä ja juonteita, poistaa turvotusta sekä vaalentaa tummia silmänalusia. Hoito sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille, sillä tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai parabeeneja. Hoito sisältää kuorinnan, hieronnan viilennetyillä posliinilusikoilla sekä virkistävän naamion ja loppuvoiteen. Hoito voidaan yhdistää kasvohoitoon tai ovaalihoitoon, jolloin hoidon hinta 30€.

KAULAN JA LEUAN OVAALIHOITO / 85€
Hoidon kesto n. 1h
Leuan ja kaulan iholle sekä dekoltelle suunniteltu ovaalihoito on saanut vaikutteita ultraäänestä ja kohottavista mesolangoista. Se tarjoaa kiinteyttävän ratkaisun kaksoisleuan ja veltostuneen ihon ongelmiin. Eron huomaa jo yhdestä hoitokerrasta, paras lopputulos saavutetaan sarjahoidolla (3 hoitoa 1/viikko) sekä kotihoitoon tarkoitetun ovaaliseerumin yhteiskäytön avulla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, muokkaavan hieronnan, silottavan ja muokkaavan naamion sekä lopuksi ovaaliseerumin ja loppuvoiteen. Hoito voidaan yhdistää kasvohoitoon, jolloin hoidon hinta 40€.

Kasvohoitoihin yhdistettävät lisäpalvelut

VIRKISTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITO / 35€
KAULAN JA LEUAN OVAALIHOITO / 45€
NEULATON MESOTERAPIA / 45€
RF - RADIOFREKVENSSIHOITO / 55€

Kasvohoitojen lisäpalvelut - Kauneushoitola Kastehelmi, Kauppakatu

KULMAKARVOJEN MUOTOILU / 7€
KULMAKARVOJEN MUOTOILU JA VÄRJÄYS /12€
RIPSIEN JA KULMAKARVOJEN VÄRJÄYS (sisältää kulmakarvojen muotoilun) / 18€
HUULEN JA LEUAN DEPILOINTI / 25€